Olle stee Logo

Nieuwe zomerdrankjes bij Olle Stee

De temperaturen lopen weer op, de terrasheaters ruilen we in voor parasols en de donkere bockbiertjes maken plaats voor verfrissende zomerdrankjes. Bij Olle Stee geniet je nu van nieuwe zomerdrankjes op het terras. Benieuwd naar onze zomerse dorstlessers? Lees snel verder.
Rosé, zomers drankje bij restaurant Olle Stee

Liefmans Fruitesse

Zeg je zomer, dan zeg je Liefmans Fruitesse. Dit heerlijke Belgische fruitbier is licht sprankelend en heeft smaakaccenten van aardbei, framboos, kers, bosbes en vlierbes. Geserveerd in het unieke Liefmans Fruitesse glas, on the rocks natuurlijk, is dit hét zomerse drankje voor op het terras.

Texels Skuumkoppe: nu ook alcoholvrij

Texels Skuumkoppe drink je allang niet meer alleen op Texel. Dit Texels biertje heeft in snel tempo Nederland veroverd en dat is niet heel gek. Dit bovengistend donker tarwebier is vol van smaak met hints van karamel en abrikoos en heeft een romige, licht zoete afdronk. De witte schuimlaag op een goed getapt Texels Skuumkoppe doet denken aan de witte koppen op de golven van de zee. Vandaar de naam Skuumkoppe.

De Texels Skuumkoppe is er nu ook alcoholvrij en drink je gewoon bij Olle Stee in Zuidlaren. Als je op zoek bent naar een zomers drankje zonder alcohol, proef dan eens een Texels Skuumkoppe alcoholvrij.
Texels Skuumkoppe bij restaurant Olle Stee Zuidlaren

Zomerse rosé

Nog zo’n typisch zomerdrankje, de rosé. Wist je dat rosé altijd gemaakt wordt van blauwe druiven en dat het de schil van de druif is die de kleur bepaald? Hoe langer de schil in de wijn blijft zitten, hoe rozer de rosé. Wij hebben voor deze zomer een heerlijk verfrissende rosé uit Languedoc Frankrijk. De Demoiselle De Veyrac is een rosé met tonen van exotisch fruit, aardbei en banaan. Hij is droog maar sappig met hinten van lychee, mango en framboos. Klinken deze smaken je niet als zomer in de oren?

Nieuws

Contact