Olle stee Logo

Lunchen in Zuidlaren

Gezellig lunchen met een vriendin, de collega’s of het gezin? Bij Olle Stee geniet je van een uitgebreide lunch in ons sfeervolle eetcafé of ons terras in het centrum van Zuidlaren. Laat het je smaken en geniet ondertussen van het uitzicht op de altijd bruisende Brink.

Lunch in Zuidlaren

Van dinsdag tot zondag vanaf 11:30 kun je bij ons in Zuidlaren genieten van een heerlijke lunch. Ga je voor een rustieke bol met huisgemaakte Pulled Pork, een rijkelijk gevulde wrap met zalm of kies je voor de heerlijke geitenkaassalade? Al onze lunchgerechten worden vers bereid en veel van de ingrediënten worden huisgemaakt. Het rustieke brood dat bij veel lunchgerechten wordt gereserveerd, wordt op ambachtelijke wijze gemaakt door Bakkerij Hovius in Zuidlaren. Dat proef je bij iedere hap!
Healthy lunch menu
Lunchen op het terras

Lunchen op het terras

Bij Olle Stee zijn we trots op ons terras, en terecht! Het hele jaar door kun je op ons terras zitten. In de zomer geniet je hier van de warmte van de zonnestralen. In de koudere periode wordt het terras overdekt en verwarmd met heaters. Zo kun je in ieder jaargetijde genieten van de sfeer op het terras met prachtig uitzicht.

Lunchen in het centrum van Zuidlaren

Olle Stee heeft een rijke historie en is gevestigd in een pand in het centrum van Zuidlaren waar de geschiedenis van af spat. De Grote Brink is het centrale punt in Zuidlaren. De trekpleister voor bewoners en toeristen. Er is hier altijd wat te beleven, of er nu een evenement is of niet. Tijdens evenementen is Olle Stee ‘the place to be’. Door het prachtige uitzicht op de Brink en de gezellige sfeer komen mensen van heinde en ver naar ons restaurant om te lunchen.

Vers en lokaal

Omdat we willen werken met verse ingrediënten, kijken we niet alleen naar wat er op dat moment beschikbaar is, maar kijken we ook of we het in de regio kunnen krijgen. Zo werken we met ingrediënten van De Zuivelhoeve in Zuidlaren en Keurslager De Vries. Ons brood en gebak komt van Bakkerij Hovius in Zuidlaren. En de gamba’s komen van de lokale visboer.