Olle stee Logo

Lunchen in Zuidlaren

Of je nou uitgebreid wilt lunchen met een vriendin of je gezin, of juist opzoek bent naar een goed belegd broodje voor tussendoor. Jouw lunchadres in Zuidlaren is Olle Stee. Bij Olle Stee geniet je van een heerlijke lunch in ons sfeervolle eetcafé. Of neem plaats op ons terras in het centrum van Zuidlaren en kijk uit over de altijd bruisende Brink. Lunchen in Zuidlaren doe je bij Olle Stee!

Vers en lokaal lunchen in Zuidlaren

Van dinsdag tot en met zondag vanaf 11:30 kun je bij ons in Zuidlaren genieten van een heerlijke lunch. Al onze lunchgerechten worden vers bereid en waar mogelijk maken we onze sauzen en smeersels zelf. Het brood dat we bij de lunch serveren komt letterlijk bij de bakker om de hoek vandaan. Bakkerij Hovius bakt dagelijks ons brood voor de lunch en de lokale visboer levert ons zijn gamba’s. Ook werken we met ingrediënten van De Zuivelhoeve in Zuidlaren en Keurslager Vries. Vers en lokaal lunchen is de standaard bij Olle Stee.
Healthy lunch menu
Lunchen op het terras

Lunch voor iedereen

Voor zowel de liefhebbers van traditionele lunchgerechten, als de meer avontuurlijkere gasten hebben wij een breed aanbod op onze lunchkaart staan. Ga jij voor een altijd lekkere uitsmijter of heb jij meer zin in een rustieke bol met huisgemaakte pulled pork? Kies jij de rijkelijk gevulde wrap met zalm of de lichtere geitenkaassalade? Voor zowel de grote als kleine eter hebben wij ruime keuze, ook voor de vegetarische eter hebben wij mogelijkheden. Kortom, voor iedereen staat er wel iets op onze lunchkaart, dus kom langs!

Lunchen in het centrum van Zuidlaren

Olle Stee heeft een rijke historie en is gevestigd in een pand in het centrum van Zuidlaren waar de geschiedenis van af spat. De Grote Brink is het centrale punt in Zuidlaren. De trekpleister voor bewoners en toeristen. Er is hier altijd wat te beleven, of er nu een evenement is of niet. Tijdens evenementen is Olle Stee ‘the place to be’. Door het prachtige uitzicht op de Brink en de gezellige sfeer komen mensen van heinde en ver naar ons restaurant om te lunchen.

Lunchen op het terras

Bij Olle Stee zijn we trots op ons terras, en terecht! Het hele jaar door kun je op ons terras zitten. In de zomer geniet je hier van de warmte van de zonnestralen. In de koudere periode wordt het terras overdekt en verwarmd met heaters. Zo kun je in ieder jaargetijde genieten van de sfeer op het terras met prachtig uitzicht.