Olle stee Logo

Koffie in Zuidlaren

Wie wil genieten van een heerlijke kop koffie gaat naar Olle Stee. Ben je aan het fietsen of wandelen in de omgeving en op zoek naar koffie in Zuidlaren? Neem dan een welverdiende pauze in onze koffiebar in Zuidlaren of op ons terras met uitzicht op de altijd bruisende Brink van Zuidlaren terwijl je geniet van een heerlijk kopje koffie met een stuk ambachtelijk gebak van de bakker.

Koffiebar Zuidlaren

Van dinsdag tot en met zondag vanaf 10:00 kun je bij Olle Stee genieten van een heerlijke bak koffie of thee met een stuk ambachtelijk gebak. Het gebak is van de ambachtelijke banketbakker Hovius in Zuidlaren. Je proeft de liefde en passie waarmee het gebak iedere dag weer vers bereid wordt. Voor koffie in Zuidlaren ga je naar Olle Stee. 

Ambiance van de koffiebar

Wil je koffie in Zuidlaren? Kom dan naar Olle Stee. Onze koffiebar staat bekend om het historische pand, de gezellige sfeer, zonovergoten terras en ideale locatie in het centrum van Zuidlaren. Of je nu in je eentje geniet van een kop koffie of met een vriendengroep, bij Olle Stee ben je nooit alleen.
Koffie
Koffie in Zuidlaren

Koffie voor iedereen

Onze koffies kunnen ook gemaakt worden met haver-, amandel- of sojamelk. Hierdoor kan iedereen genieten van onze heerlijke koffie, ook als je geen lactose kunt verdragen. Haver- en sojamelk hebben bijzondere smaken en geven je cappuccino, latte macchiato of koffie verkeerd een nieuwe dimensie. Ook zeker het proberen waard als je wel tegen lactose kunt!

Biologische en bewuste koffie

Bij Olle Stee serveren we koffie van Organico. Deze ‘shade grown’ koffie staat bekend om de fluweelzachte smaken en is 100% biologisch. ‘Shade Grown’ betekent dat de koffiestruiken tussen bomen groeien en daardoor beschermd worden tegen zon, wind en vorst. Bij de teelt van deze koffiebonen worden geen chemische bestrijdingsmiddelen gebruikt, en dat kun je proeven!

Speciaal voor de theeleut

Liever geen koffie? Dan hebben we naast verse munt- en gemberthee ook zes andere losse theesmaken van het verantwoorde theemerk Urban Tea Gardens:

  • Green Tea Gunpowder
  • Early Grey Blue Blossom
  • Rooibos Spicy Cherry
  • Lemongrass Ginger
  • Forest Fruit
  • Lemon

Zuidlaren, de trekpleister van Drenthe

Op en rond de Brink in Zuidlaren worden het hele jaar door activiteiten worden georganiseerd, zoals de bekende Zuidlaardermarkt. Maar ook als er geen activiteiten zijn, is de Brink een bruisende trekpleister in het Drentse dorp. Wist je dat de route van het Pieterpad door Zuidlaren loopt? Combineer een Pieterpad wandeling met een kop koffie in ons restaurant.

Koffie op ons zonovergoten terras

Het terras van Olle Stee is onze grote trots. Of het nou zonnig is, regent of sneeuwt, bij ons is het altijd terrasweer. In de winter wordt ons terras overdekt en verwarmd met heaters. Zo kun je altijd genieten van het mooiste terras van Zuidlaren.
Terras Olle Stee Zuidlaren

Eten en drinken in Zuidlaren

Of je nu voor een kop koffie komt of wilt dineren, bij Olle Stee is het allemaal mogelijk.