Olle stee Logo

Restaurant in Zuidlaren

Betaalbaar én goed eten? Daarvoor ga je naar Olle Stee, het restaurant in Zuidlaren waar je verzekerd bent van een gezellige avond in een sfeervol restaurant in het centrum van Zuidlaren. Geen ingewikkelde gerechten met onbekende ingrediënten, maar wel zo klaargemaakt dat je graag terugkomt.

Uit eten in Zuidlaren

Van dinsdag tot zondag vanaf 17:00 kun je in ons restaurant in Zuidlaren genieten van een heerlijk diner. Ga je voor de huisgemaakte kipsaté? De Black Angus biefstuk? Of kies je de gamba’s van de lokale visboer? We hebben een uitgebreide kaart met voldoende keuze voor iedereen.
Liever een lichte maaltijd? We hebben verschillende maaltijdsalades met vlees, vis of vega.
Al onze gerechten hebben een authentiek tintje, zijn huisgemaakt en vers bereid.

Diner bij het Olle Stee
Uit eten in Zuidlaren

Het terrascafé in Zuidlaren

Lekker tafelen op het terras met uitzicht op de bruisende brink. Dat klinkt toch als een heerlijke zomeravond? Bij Olle Stee kan dit iedere avond, ook in het najaar en zelfs in de winter. Ons terras is overdekt en wordt verwarmd met heaters, waardoor je er op ons terras het hele jaar door warm bij zit!

Het restaurant in Zuidlaren op de mooiste locatie

Het historische pand van Olle Stee is niet alleen mooi van buiten en binnen, maar staat ook nog eens op een perfecte locatie in het centrum van Zuidlaren, namelijk aan de Brink. Dit is waar het hele jaar door leuke activiteiten worden georganiseerd, zoals de Zuidlaardermarkt. Maar ook als er geen activiteiten in het dorp zijn, is de Brink een trekpleister voor bewoners en toeristen. Vanuit ons restaurant in Zuidlaren of vanaf het terras heb je perfect zicht op de Brink en kun je urenlang genieten van alles wat er te beleven is.