Olle stee Logo

Restaurant in Zuidlaren

Betaalbaar én goed eten in Zuidlaren? Daarvoor ga je naar Olle Stee! Olle stee is hét restaurant in Zuidlaren waar je verzekerd bent van een gezellige avond in een sfeervol restaurant in het centrum van Zuidlaren. Of je nou met een klein gezelschap of je hele familie komt, iedereen voelt zich thuis bij restaurant Olle Stee in Zuidlaren.

Uit eten in Zuidlaren

Van dinsdag tot en met zondag vanaf 17:00 kun je in ons restaurant in Zuidlaren genieten van een heerlijk diner. In onze keuken wordt alles vers bereid en werken we zoveel mogelijk met lokale ingrediënten. Onze huisgemaakte kipsaté, Olle burger en ‘Hannie’s bal’ zijn in heel Zuidlaren beroemd. Kom je ook proeven?
Diner bij het Olle Stee
Uit eten in Zuidlaren

Het terrascafé in Zuidlaren

Lekker tafelen op het terras met uitzicht op de bruisende brink. Dat klinkt toch als een heerlijke zomeravond? Bij Olle Stee kan dit iedere avond, ook in het najaar en zelfs in de winter. Ons terras is overdekt en wordt verwarmd met heaters, waardoor je er op ons terras het hele jaar door warm bij zit. Kom ook dineren in het gezelligste dorp van Drenthe.

Uit eten voor een speciale gelegenheid

Uit eten bij Olle Stee is altijd al een feestje, dus ook als je iets te vieren hebt ga je naar Olle Stee. Of je nou je verjaardag in een klein gezelschap wilt vieren, of met een grotere groep aan tafel schuift. Bij Olle Stee ben je van harte welkom. Op onze uitgebreide dinerkaart is er een ruime keuze aan gerechten, zo wordt het voor iedereen aan tafel een feestje. Heb je speciale wensen? Geef dit aan ons door in je reservering. Kom je met meer dan 10 personen, neem dan even contact met ons op.

Het restaurant in Zuidlaren op de mooiste locatie

Het historische pand van Olle Stee is niet alleen mooi van buiten en binnen, maar staat ook nog eens op een perfecte locatie in het centrum van Zuidlaren, namelijk aan de Brink. Dit is dé ontmoetingsplek voor bewoners en toeristen en waar jaarlijks de Zuidlaardermarkt plaatsvindt. Vanuit ons restaurant in Zuidlaren of vanaf het terras heb je perfect zicht op de Brink en kun je urenlang genieten van alles wat er te beleven is.