Olle stee Logo

Werken in Zuidlaren bij Olle Stee

Wil jij graag werken in de horeca? Kom dan bij Olle Stee! Of je nu al veel ervaring hebt in de horeca of het je eerste baantje is, bij Olle Stee wil je zeker werken.

Wat bieden wij?

We vinden het belangrijk dat jij het leuk vindt om je werk te doen. Om daarvoor te zorgen, bieden we je verschillende voordelen:

Vacatures

Staat er geen vacature bij voor jou? Aarzel dan niet om een open sollicitatie te sturen!

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures. Een open sollicitatie mag altijd. Dit mag dan zowel voor hulpkrachten als vaste medewerkers zijn en zowel voor in de keuken als bediening. Stuur je open sollicitatie naar info@ollestee.nl

Uit eten in Zuidlaren

Keukenhulp

Op ’t Olle Stee, waar genieten centraal staat! Bijzondere gastvrijheid, heerlijke gerechten en drankjes, en een ontspannen sfeer. Dat is waar ’t Olle Stee voor

Lees meer »

Over Olle Stee

Olle Stee is hét eetcafé in Zuidlaren, gevestigd in een historisch pand aan de Brink. We zijn geopend van dinsdag tot zondag tussen 10:00 – 21:00. We zijn er voor iedereen die een kop koffie komt drinken, uitgebreid wil lunchen, lekker wil dineren of gezellig wil borrelen. Het terras is onze grote trots en daarom ook het hele jaar door geopend. In de zomer kun je hier heerlijk in de zon zitten, in de winter houden we het overdekte terras warm met heaters. Tijdens evenementen in Zuidlaren is Olle Stee ‘the place to be’. Vanwege de prachtige locatie in het centrum van Zuidlaren, de fijne sfeer en het goede eten, zorgen ervoor dat iedereen vanuit de weide omtrek graag naar Olle Stee komt.
Het terras van het Olle Stee