Olle stee Logo

Borrelen bij Olle Stee

Heb jij een gezellig avond met vriendinnen gepland? Heb je iets te vieren, een jubileum verjaardag of bedrijfsborrel? Of heb je gewoon zin om een drankje te doen? Bij Olle Stee kun je met ieder gezelschap heerlijk borrelen met wijn, bier, cocktails of alcoholvrije drankjes en een rijkelijk gevulde borrelplank met lokale specialiteiten.
High Wine & Beer Tasting

High Wine & Beer Tasting

Een nieuwe variant op de High Tea is de High Wine of High Beer. Een proeverij van heerlijke wijnen en bieren met bijpassende hapjes. Dat klinkt goed! De High Wine en High Beer zijn perfect om cadeau te geven en om iets te vieren, bijvoorbeeld een verjaardag. Tijdens een High Wine of High Beer krijg je verschillende soorten wijn en bier om te proeven. Zo ontdek je ook weer nieuwe smaken. De hapjes die erbij geserveerd worden, passen goed bij de smaken van de drankjes.

Wil je graag een High Wine of Beer? Neem dan contact met ons op.

Cocktails

Cocktails zijn helemaal hip. Lekker in de zomer, maar ook in andere seizoenen! De bekende Mojito en Sex on the Beach zijn verfrissende zomerse cocktails. Gin & Tonics en Espresso Martini’s zijn geschikt voor alle seizoenen. Liever een alcoholvrije cocktail? Ook dan hebben we keuze voor je. Ga je voor de Virgin on the Beach of de Zero2 Tonic?

Merken uit de regio

Naast de bekende merken, zoals Heineken en Affligem, hebben we ook speciaal bier uit de regio: Corviri. Deze microbrouwerij uit Haren brouwt verschillende soorten bier: Tripel, IPA, Weizen en Quadrupel. Bijzonder bier dat je zeker wilt proberen. Onze Limoncello en cocktails met Limoncello worden geproduceerd in het smaakatelier van DMC Liquors in Peize. Deze Limoncello heeft al meerdere prijzen gewonnen.

Borrelen met een borrelplank

Wie zegt borrelen, zegt ook een borrelplank! We hebben verschillende hapjes. Van een borrelplank met Drentse lekkernijen van De Zuivelhoeve en Keurslagerij De Vries tot een schaal met nachos pulled porked. Onze goed gevulde borrelplanken zijn een perfecte aanvulling op de heerlijke drankjes voor tijdens de borrel.

Borrelen in Zuidlaren

Van dinsdag tot zondag kun je bij Olle Stee genieten van een heerlijke borrel met vrienden, familie, collega’s of anderen. In ons sfeervolle eetcafé kun je zitten en genieten van elkaars omgang. Ook op het terras kun je de hele dag door zitten en kijken naar wat er allemaal te beleven is op de bruisende Brink. Ons terras is het hele jaar door open. In de zomer houdt de zon je lekker warm, in de winter de heaters op het overdekte terras.

Activiteiten op de Brink

In Zuidlaren is altijd wel wat te doen. De omgeving is prachtig, het dorp zeker een bezoekje waard. Regelmatig worden er leuke evenementen georganiseerd in het centrum van Zuidlaren. Daarnaast staat het dorp bekend om de Zuidlaardermarkt. De Brink is het middelpunt van alle activiteiten. Ons eetcafé en terras kijken uit op deze trekpleister.

Eten en drinken in Zuidlaren

Wil je even bijkomen met een kop koffie of gezellig lunchen met vrienden? Bij Olle Stee kan het allemaal! We staan de hele dag voor je klaar in ons eetcafé en op het terras.