Olle stee Logo

Borrelen bij Olle Stee

Heb jij een gezellig avond met vriendinnen gepland? Heb je iets te vieren, een jubileum verjaardag of bedrijfsborrel? Of heb je gewoon zin om een drankje te doen? Bij Olle Stee kun je met ieder gezelschap heerlijk borrelen met wijn, bier, cocktails of alcoholvrije drankjes en een rijkelijk gevulde borrelplank met lokale specialiteiten.
High Wine & Beer Tasting

High Wine & Beer Tasting

Niet alleen voor de bekende borrel ben je bij Olle Stee aan het juiste adres in Zuidlaren. Ook voor een heerlijke High Wine en High Beer kun je bij Olle Stee terecht. Proef verschillende soorten wijn/bier, met bijpassende hapjes. Een High Wine en High Beer zijn perfect om cadeau te geven en een leuke en vooral smakelijke manier om iets te vieren. Of gewoon om een keer wat anders te doen dan een klassieke borrel.

Ook zin gekregen in een High Wine of een High Beer? Neem dan contact met ons op.

Cocktails

Cocktails zijn niet meer weg te denken op de kaart, ook bij Olle Stee in Zuidlaren niet. Niet alleen in de zomer geniet je van een heerlijk verfrissende Gin&Tonic op ons terras, ook alle andere jaargetijden kun je voor een cocktail in Zuidlaren bij Olle Stee terecht. Of je nou voor de klassiekers als Sex on the Beach of Mojito gaat, het diner afsluit met een Espresso Martini, of liever een alcoholvrije cocktail drinkt. Jouw cocktail adres in Zuidlaren is Olle Stee!
Merken uit de regio

Prijswinnende limoncello

Wist je dat in de omgeving van Zuidlaren internationaal, prijswinnende limoncello gemaakt wordt? In het smaakatelier van DMC Liquors te Peize wordt sinds 2014 limoncello geproduceerd die in 2020 in Hong Kong hoog in de prijzen viel. Die limoncello vind je daarom natuurlijk bij ons op de kaart! Zowel in pure vorm als in een cocktail, laat je verrassen door de verfrissende smaak van deze limoncello uit de regio.

Lokaal bier Corviri

Naast de bekende merken zoals Heineken en Affligem, schenken wij bij Olle Stee ook lokaal bier uit Haren. Bij ons vind je de speciaal bieren van microbrouwerij Corviri. Onder het deskundig oog van brouwmeester Niek Hartman worden hier vier verschillende soorten speciaal bieren gebrouwen, een Tripel, IPA, Weizen en Quadrupel. Al deze vier speciaal bieren vind je bij Olle Stee in Zuidlaren. Kom je ook proeven?

Borrelen met een borrelplank

Een borrel is natuurlijk niet compleet zonder een goede borrelplank. Daar weten we bij Olle Stee wel raad mee. Of je nou een mix wil van warme en koude borrelhapjes, liever een broodplankje met huisgemaakte smeersels of graag Drentse lekkernijen van de Zuivelhoeve en Keurslagerij De Vries proeft, bij Olle Stee hebben we voor elke borrelaar een borrelplank.

Borrelen in Zuidlaren

Van dinsdag tot en met zondag kun je bij Olle Stee genieten van een heerlijke borrel met vrienden, familie, collega’s of anderen. Of je nou plaats neemt in ons sfeervolle eetcafé of op ons gezellige terras, een borrel bij Olle Stee in Zuidlaren is altijd gezellig!

Activiteiten op de Brink

In Zuidlaren is altijd wel wat te doen. De omgeving is prachtig, het dorp zeker een bezoekje waard. Regelmatig worden er leuke evenementen georganiseerd in het centrum van Zuidlaren. Daarnaast staat het dorp bekend om de Zuidlaardermarkt. De Brink is het middelpunt van alle activiteiten. Ons eetcafé en terras kijken uit op deze trekpleister.

Eten en drinken in Zuidlaren

Wil je even bijkomen met een kop koffie of gezellig lunchen met vrienden? Bij Olle Stee kan het allemaal! We staan de hele dag voor je klaar in ons eetcafé en op het terras.