create a web page for free

Koopzondag  Zuidlaren

Elke 3e zondag van de maand

Warenmarkt

Elke vrijdag van 12 tot 17 uur op de grote brink in Zuidlaren

Braderie & Markten
brink Zuidlaren 2019


Zondag 8 september


Org. Oost-Groningen

Zuidlaardermarkt

Dinsdag 15 oktober 2019

Ieder jaar op de derde dinsdag van oktober wordt in het centrum van Zuidlaren de Zuidlaardermarkt gehouden. Europa's grootste paardenmarkt.

Gelijk met de opening van de Zuidlaardermarkt start ook de warenmarkt. Op de warenmarkt staan zo'n 400 kramen, goed voor een rij van vier kilometer door het dorp. De marktkooplui komen van heinde en ver en je kunt zo gek niet bedenken of het is te koop op de markt.

Het is bijn a een hele week feest rondom de Zuidlaardermarkt. Zo is er kermis,  hardloopwedstrijd, kinderactiviteiten, vuurwerk, een muziekpodium, live muziek in veel horecagelegenheden en op (koop) zondag straattheater. Heel speciaal is de Nacht van Zuidlaren: In de nacht van maandag op dinsdag is het druk in de café's en op de kermis die de hele nacht openblijft. En als de burgemeester de Zuidlaardermarkt dinsdagochtend om zes uur opent, is er een mengeling van cafébezoekers die de hele nacht hebben doorgefeest en "verse" bezoekers van de markt, die nog niet zo lang daarvoor uit hun bed zijn gerold.

De Zuidlaardermarkt is zeker een bezoek waard!

Braderie & Vlooienmarkt
Hondsrugmarkten
brink Zuidlaren 2020

Info volgt...


Org. Vitalis vlooienmarkten

ADRES

Eetcounter Op`t Olle Stee
Stationsweg 1 B
9471GJ Zuidlaren

CONTACT

E  info@ollestee.nl
T  +31 (0) 50 4091603

Zon- en feestdagen
GEEN RESERVERINGEN